CARIERE


Dupa puterea, calitatile si dorinta de implicare a fiecarui colaborator, Bursa Romana de Creante a dezvoltat doua tipuri de colaborari prin franciza si prin parteneriat astfel:

1)      Manager de Franciza

2)      Coordonator Zonal Master Francizat

3)      Partener al Bursei Romane de Creante

Partenerul Bursei Romane de Creante

Face parte din echipa institutiei noastre, are studii medii/superioare si poate lucra full time sau part time.

Are bune abilitati de comunicare, este o persoana sociabila si are minime cunostinte economice sau juridice, precum si conexiuni in sfera de afaceri locala, excelente contacte si parghii relationale in domeniul economico-financiar, bancar, comercial, din zona respectiva sau locala.

Rolul ,,Partenerului’’ este sa identifice potentialii clienti pentru a le putea oferii ca solutie la diferitele lor situatii de dificultate financiara pronuntata  in care se regasesc serviciile pe care Bursa Romana de Creante  le presteaza.

Partenerul este o persoana importanta pentru noi de aceea ii oferim training si suport continuu pentru a putea intelege pe deplin activitatile pe care le desfasoara Bursa Romana de Creante.

Sistemul de remunerare este unul atractiv si nu tine de timpul alocat, ci foarte mult de rezultatele activitatii desfasurate.

De aceea activitatea de partener poate fi desfasurata si in sistem de part-time cu foarte mare succes.

Cu totii cunostem persoane care au creante de incasat, sau credite de platit. Iar in cele mai multe situatii aceste persoane se regasesc in postura de a avea nevoie de ajutor specializat dar nu stiu sau le este rusine sa il ceara.

Partenerul este persoana care ii ajuta sa inteleaga si sa beneficieze de serviciile noastre.

Si cum orice fapta buna se rasplateste, Bursa Romana de Creante premiaza aceste persoane cu initiativa.

Prin incheierea  unui contract de parteneriat cu Bursa in obiectul caruia  Partenerul va  desfasura servicii care constau  in identificarea, gasirea  si atragerea de clienti care poseda legal creante,(creditori) in vederea valorificarii si incasarii acestora, sau de clienti, persoane juridice/fizice, aflati in dificultate financiara pronuntata, care se inregistreaza cu debite restante, neachitate, de valoare mare, in vederea administrarii acestor debite si restructurarii / reesalonarii acestora in conditii avantajoase organizate si coordonate de Bursa.

Pentru serviciiile prestate, Partenerul are dreptul la o indemnizatie  de minim 10 % din suma efectiv incasata obtinuta de Bursa ca urmare a valorificarii si incasarii creantei identificatata si pusa la dispozitia Bursei de catre Partener. Indemnizatia cuvenita Partenerului poate fi majorata in limita a 30-40% din valoarea efectiv incasata de Bursa, in situatia in care acesta se implica efectiv si substantial in procedurile derulate de Bursa pentru finalizarea in bune conditii a contractelor incheiate cu clientii identificati de Partener.