Ce vrem

    Noi dam acea valoare comerciala unor bunuri cu valoare speciala – CREANTA - adica oferim echivalentul in bani si sau bunuri posesorilor de creante - persoane fizice sau juridice – care se confrunta cu dificultati in incasarea debitelor restante  neonorate si neprescrise prin oferirea de servicii complete.

 

 
   BURSA DE CREANTE SMC S.A. este promotorul pietei  creantiere unde se tranzactioneaza creantele incredintate de  dumneavoastra pentru a fi valorificate.
 

 

     Bursa a creat o institutie de incredere pentru creditor in interesul sau direct si legitim, asigurandu-i parghiile necesare pentru valorificarea creantelor incredintate prin echivalentul in bani sau bunuri.

     De asemenea,  asigura caile necesare pentru valorificarea creantelor care sunt valabile si neprescrise.

     Principiile care guverneaza BURSA DE CREANTE SMC S.A. ca piata organizata si standardizata de creante sunt urmatoarele:

Accesibilitate: Bursa se angajeza sa asigure tratament egal tuturor clientilor.

Informare: Bursa se angajeaza sa asigure permanent clientilor si investitorilor, suficienta informatie despre creantele care fac obiectul Registrului Unic de Creante si despre modalitatile de valorificare ale acestora.

Etica pietei: Bursa se angajeaza sa asigure ca piata creantiera sa functioneze astfel incat sa sporeasca increderea clientilor, autoritatilor si publicului larg in general.

Neutralitate: Bursa se angajeaza sa actioneze neutru si sa-si mentina integritatea in relatia cu toti participantii la aceasta piata, precum si cu alte institutii sau organizatii care supravegheaza sau opereaza in piata creantiera.

Transparenta: Bursa se angajeaza sa creeze un mediu total transparent prin promovarea unor reglementari in conformitate cu legislatia romana si europeana in vigoare.