Cine suntem?

In actualul context economico-financiar, de criza profunda si falimente de rasunet, economia si societatea romaneasca, in ansamblul ei, au o imensa problema: NEPLATA.

Neplata obligatiilor financiare, pecuniare, nerestituirea imprumuturilor facute, depasirea cu mult a termenelor de plata, emiterea instrumentelor de plata fara acoperire, fuga debitorului de creditor, toate au ca efect marasmul economico-financiar, uneori social, indus de neincasarea unei obligatii de plata. Ca le numim obligatii de plata neachitate, debite sau imprumuturi restante, creante nerecuperate, acestea au un numitor comun: disconfort financiar maxim. Daca toate aceste debite restante s-ar colecta, respectiv toate creantele neincasate s-ar valorifica, sutele de mii de persoane fizice si juridice in aceasta tara ar trebui sa adreseze multumiri CUIVA.

    Aceasta este noua entitate economico-financiara si comerciala, avand marca inregistrata la OSIM, sub numarul 89326/12.07.2007, care are urmatoarele clase de produse/servicii pentru care s-a inregistrat marca:
   gestiunea afacerilor comerciale;
   administratia comerciala;
   afaceri financiare;
   afaceri monetare.

    In esenta, am putea spune ca aceasta noua entitate economico-financiara si comerciala preia de la persoanele fizice si juridice rezidente in Romania tot ceea ce inseamna debite restante, respectiv creante neincasate de la rau-platnici, debitori, fie ei persoane fizice sau juridice.

     Exista posibilitatea, in afara de incasarea sumelor cuvenite posesorilor de creante, cu acordul solicitantului, al posesorului creantei neincasate, respectiva creanta sa fie cumparata de BURSA DE CREANTE SMC S.A. (BC), sau de cumparatorul identificat de aceasta, fie, la cerere, creanta sa fie compensata cu o alta creanta oferita de BRC prin divizia specializata pe care o are la dispozitie. Mai exista si varianta, evident tot la solicitarea expresa a posesorului creantei neincasate, ca in urma demersurilor BRC, prin propria divizie de specialitate, sa introduca debitorii rau-platnici in insolventa, falimentul fiind, uneori, un spectru bine-meritat de catre cei care uita sa plateasca sau care chiar nu vor sa faca acest lucru.

     Incepand de astazi va propunem, stimate persoane fizice si juridice, sa-i multumiti unei noi entitati:

 

BURSA DE CREANTE SMC S.A.

 

ORGANIGRAMA BURSA ROMANA DE CREANTE