De ce noi?

Avem o experienta in domeniul creantelor de 15 ani care ne recomanda ca market-maker in acest domeniu nou de valorificare a creantelor.

     Bursa urmareste interesul posesorului de creante – clientul – caruia vrem sa-i demonstram ca se poate sa primeasca ceea ce i se cuvine de drept.

 

     NOI DAM CREDITORULUI ceea CE I SE CUVINE – BANII

 

      Bursa realizeaza, printr-un start-up profesional, valorificarea creantelor neprescrise si neonorate prin parghii proprii, pe care nici o alta forma de organizare profesionala din domenii similare nu le detine, asigurand si creand piata creantiera de tranzactionare si valorificare a creantelor. 

    Noi rezolvam problema presanta a posesorilor de creante – VALORIFICAREA CREANTEI, noi nu doar promitem, noi nu facem recuperari de creante sau colectari de debite!

 


    Bursa este locul unde creanta devine partener cu valorificarea, numai cu ajutorul si prin accesarea serviciilor noastre !

 


    Posesori de creante, vreti bani?

 

 

   Veniti la noi si nu uitati ca rasplata oferita de dvs pentru valorificarea creantelor cu care va inscrieti la noi, se face sub forma unui onorariu pe care il incasam numai daca meritam, numai dupa atingerea scopului propus:

VALORIFICAREA CREANTEI DVS.